Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 159 клапи на климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 159 клапи на климатроник

Здравейте, колеги. При пускане на климатроника, без значение на къде да духа, винаги се пуска да духа и в краката. Дори и като е пуснат примерно да духа на стъклото и при натискане за смяна към духалките, пак за 1-2 секунди започва в краката. Така ли се получава и при вас ?

Да, минава през някакви калибрации. Не бързай със смените, направи го както искаш и го остави, ще се оправи.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Да и при мен, когато се включи тръгва на всякъде и след малко се оправя и духа където съм му задал. Бтв да се отклоня малко, ако може моят климатик се включва сам, когато си поиска. Изключвам го и след някакво време може пак да се включи или пък при следващо запалване... нормално ли е или аз нз как да си работя с климатика?

Comment

Първоначално публикувано от Doctora88 Покажи съобщение
        Да и при мен, когато се включи тръгва на всякъде и след малко се оправя и духа където съм му задал. Бтв да се отклоня малко, ако може моят климатик се включва сам, когато си поиска. Изключвам го и след някакво време може пак да се включи или пък при следващо запалване... нормално ли е или аз нз как да си работя с климатика?
        Скоро Явор обясняваше на някой как се оправят своеволията на климатроника. Май се гасеше всичко да е на 0 и се загася колата, после се пали, настройваш ръчно какво искаш и пак я загасяш...обаче не съм сигурен да не излезе, че говоря глупости, нещо такова беше... Нека каже той.
        Моя се включва автоматично ако е много жега вътре или пък вали дъжд и засича влага...или пък ако го оставя на автоматичен режим.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

При мен го изгасям на 0. Не тръгва сам, докато не го пусна аз. Тръгва винаги на позицията на която съм го оставил, т.е. посока на духашки, температура и т.н. Единствено се включва климатика когато започне да се изпотява стъклото и си усилва духането, като повечето пъти според мен не е необходимо това и го изключвам от бутона на климатика, като веднага се връщат първоначалните настройки на посоки и сила на въртене. Общо взето съм доста по-доволен от версията на 156. Не полвам автоматичния режим, обичам аз да си включвам/изключвам, както и посоки и сила на духане.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
          X